? Benzema blijft maar scoren en een formidabele duikkopbal: Real Madrid nadert tot op 2 punten van Atlético

03 februari 2019 22:52

Real Madrid heeft optimaal geprofiteerd van het puntenverlies van de stadsrivaal. Het overklaste Alavés in eigen huis en Thibaut Courtois hield zijn netten nog eens schoon.

Real Madrid is in het klassement van de Primera División tot op twee punten van stadsrivaal Atlético genaderd. Het hield de drie punten in het Bernabéu na goals van Benzema, Vinicius en Diaz. 

Voor de Fransman loopt het de laatste tijd op wieltjes. Vroeger werd hij weleens bekritiseerd omdat hij zo weinig goals maakte als spits bij een topclub, maar de laatste weken gaan ze er vlotjes in. Hij opende de score tegen het nummer zeven in La Liga.

Daarna was het de beurt aan toptalent Vinicius Junior. Hij stond moederziel alleen in de zestien meter en had de hoek maar voor het uitkiezen. Maar vooral de laatste goal mocht er zijn. De zege was al binnen voor Real, maar dat maakte de duikkopbal van Mariano Diaz er niet minder mooi om. Uit de oude doos!

Eerder op de dag ging Atlético Madrid onderuit op het veld van Real Betis. De Madrilenen waren al achttien wedstrijden ongeslagen, maar aan die mooie reeks kwam dus een einde. En dat in de match waarin Morata voor het eerst in de basis mocht starten bij zijn nieuwe club.

{INSERT_RANKING}

Primera Division \\ Alaves \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.