Trainer Tuchel hekelt de wintermercato bij PSG: "Absoluut niet tevreden"


Foto: © photonews 03 februari 2019 18:17

PSG legde flink wat miljoenen op tafel voor aanvallende middenvelder Leandro Paredes, maar er waren ook flink wat gevallen waar de hoofdstedelingen naast hun targets grepen.

Het bekendste daarvan is uiteraard Frenkie De Jong die op een gegeven moment zijn kar keerde en niet voor PSG, maar wel voor Barcelona koos. "We beschikten over weinig opties. Het is al moeilijk om een team samen te stellen in het tussenseizoen en het wordt er in de winter niet makkelijker op. De kans op teleurstellingen is altijd erg groot in januari", aldus Tuchel bij ESPN.

Technisch directeur

Naast het goudhaantje van Ajax hengelde PSG ook naar de diensten van Gueye (Everton) en Acosta. Die laatste besloot uiteindelijk zelf om niet te tekenen in de Franse hoofdstad. Paredes was de enige die wel overkwam. "Met zijn komst ben ik heel blij, maar over de wintermercato in het algemeen ben ik absoluut niet te spreken."

Hij hekelt onder meer de tactiek van technisch directeur Antero Henrique om pas bij het sluiten van de markt in actie te schieten. "We hebben elk onze eigen ideeën, maar ik denk dat het een slecht plannetje is om op de laatste twee dagen van de mercato pas wakker te schieten."

Ligue 1 \\ PSG
 
 
 
Reacties.