"Einde van Leko bij Club Brugge ingezet": Analisten zijn het plots roerend eens na afgelopen weekend, al geruchten over opvallende opvolger


Foto: © photonews 04 februari 2019 23:15

Ivan Leko kreeg de wind van voren van de fans van Club Brugge, toen hij Ruud Vormer wisselde dit weekend tegen AA Gent. En dus zijn heel veel analisten het plots eens over zijn toekomst.

"Dat de fans zich misnoegd voelden en zich tegen Leko keerden? Dat zou wel eens het einde van de Kroaat op Jan Breydel kunnen inluiden, want in de bestuurskamer groeit de onvrede ook al", aldus François Colin op DeWitteDuivel.

Ook Jaques Sys was duidelijk bij Sport/Voetbalmagazine: "Ik denk niet dat hij volgend jaar nog coach zal zijn voor Club Brugge."

Kentering?

En Peter Vandenbempt sprak bij Sporza ook al van een kentering in de houding van de fans tegenover hun geliefde coach. En ook Marc Degryse was duidelijk in Extra Time: "De relatie tussen Leko en Vormer loopt wat spaak. Voor mij is dit het begin van het einde, ik denk dat blauw-zwart volgend jaar een andere trainer heeft."

Er waren al geruchten over een mogelijke komst van Philippe Clement naar Jan Breydel, al doet hij het vooralsnog prima bij KRC Genk en kan hij met de Smurfen misschien wel Champions League spelen volgend jaar.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.