Stojanovic is het kotsbeu: "Bij elke coach is het hetzelfde, het zal wel aan mij liggen zeker?"

04 februari 2019 20:17

Jovan Stojanovic is niet echt 'happy' bij KV Kortrijk. De aanvallende middenvelder speelt immers amper, maar scoorde wel al de meeste goals voor de Kerels. Hij wil geen problemen veroorzaken, maar het een en ander moet toch van zijn lever.

Dat bleek toen een niet echt overgelukkige Stojanovic zich aanbood in de mixed zone na de wedstrijd. Hij scoorde nochtans de winnende treffer in de absolute slotseconden. "Natuurlijk ben ik tevreden met dat doelpunt, zeker omdat het echt het laatste wapenfeit was, na het vieren werd er onmiddellijk afgefloten."

Zijn stem verried frustratie. "Ik wil altijd meer spelen." Hij snapt het probleem ook niet echt. "Toen ik wel nog mocht starten, goed speelde én scoorde, werd ik toch vervangen op het uur. Nu mag ik enkel nog invallen, scoor ik wel, maar krijg ik toch niet meer kansen. Het is niet de eerste keer dat dit voorvalt."

Ik kon naar Turkije, maar dat wil ik niet, ik kan een hoger niveau aan -Jovan Stojanovic

Bij elke coach die de laatste jaren in Kortrijk arriveerde, verkaste Stojanovic steevast naar de bank. "Anastasiou duwde me uit het team, Glen De Boeck in het begin ook en nu is het met Yves Vanderhaeghe hetzelfde. Het zal wel aan mij liggen zeker? Maar wanneer ik vraag wat ik moet veranderen, krijg ik geen uitleg. Ze zeggen me enkel dat ik hard moet blijven werken. Ik denk dat ik de enige topschutter ben die niet speelt."

"Ligt het aan het systeem? Dat weet ik niet. Ik speel liever over de grond en nu staat Felipe Avenatti daar. Hij is een topspeler, hem neem ik niets kwalijk." Het is de Serviër ten voeten uit. Hij wil zijn eigen team niet destabiliseren, maar dit kan niet veel langer blijven duren. "Ik had opties om te vertrekken, maar dat was naar Turkije. Daar ligt mijn droom niet, ik kan op een hoger niveau spelen. Wie weet bij een ander team in België..."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.