Feest ten huize Ronaldo: superster wordt 34 en nog steeds geen spoor van sleet


Foto: © photonews 05 februari 2019 23:09

Een machine. Een monster. Een trainingsbeest. Het zijn maar enkele van de vele verwijzingen die we al te vaak lezen als het over Cristiano Ronaldo gaat. Vandaag werd de Portugees 34.

Afgelopen zomer deed de Portugees de voetbalwereld nog eens op zijn grondvesten daveren: Ronaldo verkaste van Madrid naar Juventus. CR7 won drie keer op rij de Champions League en besloot dat het tijd was om frisse lucht op te snuiven.

Op deze leeftijd beginnen vele voetballers al aan hun pensioen te denken. Bij anderen spelen er dan weer allerlei kwaaltjes op. Dat is niet het geval bij de vijfvoudige winnaar van de Gouden Bal. Ronaldo onderhoudt zijn lichaam en zit nooit stil, zelfs niet op vakantie in Dubai. Op sociale media pakt CR7 daar maar wat graag mee uit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desert Night Run!!????

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Bovendien volgt Ronaldo ook een strikt dieet. Zo neemt hij vijf maaltijden per dag in plaats van drie, alle ingrediënten zijn strikt gekozen om zijn vertering te versnellen. En de vedette verkiest vis boven vlees omwille van de vetten. 

Dat spartaans regime lijkt zijn vruchten af te werpen: Ronaldo is ondertussen alweer topschutter in de Serie A en uiteraard ook bij zijn nieuwe club. Met zeventien rozen is hij alleen topschutter in Italië. Hoelang zien we de Portugees nog op het hoogste niveau? 

Serie A \\ Juventus
 
 
 
Reacties.