Vreven ziet KV Mechelen geen steken laten vallen: "12 op 12 zal misschien niet volstaan"


Foto: © photonews 05 februari 2019 07:33

De strijd tussen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen in 1B is er eentje die nog lang zal heugen. De Ratten blijven gelijke tred houden met hun concurrenten, maar Stijn Vreven beseft ook dat het een enorm moeilijke zaak wordt om dat vol te houden.

Nek-aan-nek om die tweede periodetitel. Beerschot Wilrijk doet er alles aan om die twee finalematchen te kunnen spelen. “We beseffen dat we nog viermaal zullen moeten winnen”, zegt Beerschot Wilrijk-trainer Stijn Vreven in GvA.

"KV Mechelen is een machine. Blessures en schorsingen vangen ze zonder problemen op. Bovendien winnen ze al hun wedstrijden met het grootste gemak. Je voelt dat die ploeg in de flow van een kampioenschapsfinale zit."

Het wordt kwestie van niet te veel met de concurrent in het hoofd te zitten. "Ik ben fier dat mijn ploeg nog altijd meedoet om die ­finalewedstrijden te halen. Vier keer winnen wordt misschien niet voldoende, maar laten we niet te veel rekenen. Dat KV ook de volgende speeldag een dag vroeger speelt, is voor ons geen item. Ik wil niet hautain overkomen, maar wij hebben het nooit over KV Mechelen."

1e klasse B \\ Beerschot \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.