Vrancken denkt dat er nog steken gaan vallen: "Ik zie het doelpuntensaldo niet bepalend zijn"


Foto: © photonews 05 februari 2019 09:36

Kunnen Beerschot Wilrijk en KV Mechelen de reguliere competitie perfect afsluiten? Stijn Vreven denkt dat KV Mechelen alle vier zijn matchen nog gaat winnen. Wouter Vrancken is daar minder van overtuigd.

"Het worden nog vier finales, waarin we er elke keer zullen moeten staan”, zegt Vrancken in GvA. “De tegenstand is er misschien zeker van dat we 12 op 12 pakken, maar dat is in deze reeks niet vanzelfsprekend."

Beide coaches beweren dat ze zich niet bezighouden met de concurrent. "Ik heb de wedstrijd van Beerschot Wilrijk tegen Tubeke niet live gevolgd, nee. Je kan aan de uitslag toch niets veranderen. Of het een voordeel is dat we de komende twee weken telkens een dag vroeger spelen dan Beerschot? Dat blijft gelijk."

"Nadien speelt Beerschot Wilrijk enkele uren voor ons. Als je wint, kan je de tegenstander natuurlijk verplichten hetzelfde te doen. Het zou straf zijn moesten beide ploegen zo dicht bij elkaar blijven staan. Ik ga ervan uit dat het doelsaldo buitenshuis uiteindelijk niet bepalend zal zijn."

1e klasse B \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.