? "Ik amuseer mij zonder!": Zulte Waregem komt met opvallend filmpje

06 februari 2019 23:03

In samenwerking met Stad Waregem en Politiezone Mira en met de steun van de Koning Boudewijnstichting bindt Zulte Waregem de strijd aan tegen alcohol- en drugsmisbruik onder de campagnenaam: "Ik amuseer mij zonder!"

Zulte Waregem wil hiermee zijn maatschappelijke rol niet uit de weg gaan. "Als voetbalclub willen we een hefboom zijn om deze preventiecampagne naar de gevoelige doelgroepen te vertalen", vertelt community manager Johan Deschuymere. "Dat er geen drugsproblemen zijn in Waregem of het Regenboogstadion, wil niet zeggen dat we niet preventief optreden. Als voetbalclub blijven we onze maatschappelijke rol opnemen."

Wij kunnen het initiatief van Essevee enkel steunen

"Het Regenboogstadion is een open ontmoetingsplaats voor iedereen en dus de ideale plek om onze boodschap te verspreiden", aldus schepen van preventie en gezondheid Joost Kerkhove. "Wij kunnen het initiatief van Essevee enkel steunen. De video die bij de campagne hoort, zal blijvend worden ingezet in de sensibilisering van studenten, organisatoren van fuiven en andere doelgroepen."

In onderstaande clip is te zien hoe onder meer Sandy Walsh, Théo Bongonda en Stef Peeters zich tegen misbruik van genotsmiddelen kanten.

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.