Christian Brüls is terug bij KVC Westerlo: "Mijn mooiste herinnering?"

06 februari 2019 19:24

Deze week mocht KVC Westerlo met Christian Brüls een ex-speler opnieuw verwelkomen. Hij tekende na een geslaagde proefperiode een contract tot het einde van dit seizoen met optie.

Brüls is een naam die bij vele Kemphanen nog bekend in de oren zal klinken en hij is blij terug te zijn. “Aan KVC Westerlo heb ik veel positieve herinneringen over gehouden. Daarom ben ik ook blij dat ik nu terug ben. Mijn mooiste herinnering is ongetwijfeld de bekerfinale, ondanks het verlies.”

Na zijn passage bij KVC Westerlo versierde de aanvallende middenvelder een mooie transfer naar AA Gent. Nadien volgden nog omzwervingen bij Nice, Rennes, Standard, Eupen en het Cypriotische Paphos. In Cyprus was hij einde contract en de laatste maanden zat hij zonder club.

Terug op niveau komen door wedstrijden te spelen

De Duitse Belg is dankbaar voor de kans die hij krijgt en wil zo snel mogelijk weer op het veld staan. “KVC Westerlo is de enige club die mij de kans geeft en ik wil hen mijn dank op het veld teruggeven. Ik voel mij klaar om te spelen. De snelste manier om terug op niveau te komen is door wedstrijden te spelen.”

1e klasse B \\ Westerlo
 
 
 
Reacties.