Het opmerkelijke verhaal van hoe Lukas Bijker bij KV Mechelen terecht kwam

06 februari 2019 10:09

Lucas Bijker is een schot in de roos gebleken voor KV Mechelen. Maar toch straf dat Malinwa de linksachter kon halen. De Nederlander doet zelf het verhaal hoe dat verlopen is.

Bijker is net vader geworden van... een drieling. Toen hij het nieuws hoorde, speelde hij nog in Italië, maar daar vertrok hij al na één seizoen. "Zodra we hoorden dat we een drieling kregen en een eerste keer in een ziekenhuis in Spanje waren geweest, wisten we al: hier gaan we onze kindjes niet ter wereld brengen. Het was daar vies en niet goed georganiseerd", doet hij uit de doeken in S/V Magazine.

En KV Mechelen sprong onmiddellijk op de kar. "Ik wilde snel zekerheid, ook omdat we met de geboorte van de kindjes niet veel tijd hadden. Het was jammer dat KV Mechelen gedegradeerd was, maar het is een mooie club met geweldige supporters."

"Ook het verhaal hoe ze naar de toekomst kijken, sprak me meteen aan. En ik kan zeggen dat ik momenteel heel gelukkig ben met hoe het gaat. Het gaat goed met de kindjes, sportief spreken de resultaten voor zich en ik voel me heel thuis bij de club. Ze denken altijd mee wanneer ik voor de kindjes eerder naar huis moet."

1e klasse B \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.