Hoe zit het nu met de transfer van Eden Hazard? Bod van meer dan 100 miljoen euro, besluit is genomen

06 februari 2019 19:04

Eden Hazard en Real Madrid? Het is nu al een hele lange tijd een aantrekken en afstoten. Komt het aankomende zomer er dan eindelijk eens van?

Eden Hazard zelf heeft inmiddels duidelijk gemaakt dat hij zijn beslissing heeft gemaakt. Ofwel zal hij dus een van de komende dagen of weken zijn contract bij Chelsea - dat in juni 2020 afloopt - verlengen, ofwel niet.

De kans is erg klein dat hij zijn contract zal verlengen. En dan zijn er nog twee opties. Ofwel laat hij zijn contract gewoon aflopen en blijft hij dus nog anderhalf jaar bij Chelsea, alvorens transfervrij te vertrekken.

Meer dan 100 miljoen euro

De meest elegante oplossing voor iedereen is echter een transfer aankomende zomer. Real Madrid toont al langer dan vandaag interesse en was volgens de Spaanse pers al bereid meer dan 100 miljoen euro op tafel te leggen. 

De kloof tussen vraag en aanbod is steeds kleiner aan het worden, al is het afhankelijk van bron tot bron wat nu de 'echte' vraagprijs is van Chelsea. 112 tot 170 miljoen wordt. Sowieso zal een speler met nog een jaar contract niet al te prijzig meer zijn, al is alles dus relatief. 

Premier League \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.