Familie overleden Emiliano Sala reageert voor het eerst op dramatische nieuws

08 februari 2019 14:44

Het laatste restje hoop om Emiliano Sala levend terug te vinden is definitief verdwenen. Het gevonden lichaam in het vliegtuigje dat hem van Nantes naar Cardiff moest brengen is wel degelijk dat van Sala. Zijn familie reageert voor het eerst op dat verschrikkelijke nieuws.

De familie van de overleden spits heeft nu ook officieel gereageerd op het heengaan van hun oogappel. "We willen iedereen bedanken voor jullie steun en toeverlaat in het meest pijnlijke moment van ons leven. Zien dat de hele wereld met ons meeleeft, geeft ons een verwarmend gevoel. Het is mede dankzij jullie dat we kunnen beginnen rouwen om onze overleden zoon en broer."

Piloot

De familie had het bij het Franse persagentschap AFP ook over de nog steeds vermiste piloot David Ibbotson. "Onze gedachten gaan nu uit naar Ibbotson en zijn familie. We hopen dat de autoriteiten hun best zullen doen om hem terug te vinden. Voor de rest vragen we aan iedereen om Emiliano in jullie gedachten te houden en voor hem te bidden."

Emiliano Sala is slechts 28 jaar geworden. Zijn ex-club FC Nantes maakte bekend dat niemand nog het rugnummer 9 zal mogen gebruiken ter ere van hun overleden aanvaller. 

Premier League \\ Ligue 1 \\ Nantes \\ Cardiff City
 
 
 
Reacties.