Ochoa is duidelijk: "Winnen van Genk om weer mee te doen voor titel"

08 februari 2019 08:53

In Luik is het niet de gewoonte om tijdens de winter al over de titel te praten. Memo Ochoa, die een sterk seizoen aan het spelen is, doet het nu toch.

De Rouches kunnen druk zetten op hun concurrenten door de openingswedstrijd van de 25ste speeldag te winnen op het veld van leider Racing Genk. Wint Standard, dan sluipt het terug tot op acht punten van de Limburgers. "Het is een erg belangrijke wedstrijd waarin we vol voor de drie punten gaan. Deze match komt op het juiste moment aangezien we in een goeie flow zitten", zegt het Mexicaanse sluitstuk. 

"We willen zoveel mogelijk winnen om zo dichter en dichter bij Racing Genk te komen. Op die manier kunnen we net als vorig jaar weer meespelen voor de titel", aldus Ochoa. 

Deze wedstrijd komt op het juiste moment

Als Standard een goed resultaat weet te halen in de Luminus Arena heeft het nadien een relatief makkelijk programma in vergelijking met de concurrentie. "We moeten niet beginnen rekenen. We spelen zowel op offensief als defensief vlak goed. We doen wat de coach ons vraagt en dankzij onze vorm hebben we ook het nodige vertrouwen."

Lode Nuyts

Jupiler Pro League \\ KRC Genk \\ Standard
 
 
Reacties.