Peeters in de wolken met zijn wit konijn: "Christian nam contact op met ons, heel tevreden over wat hij liet zien"


Foto: © photonews 09 februari 2019 10:10

Christian Brüls maakte amper twee dagen na zijn contract bij Westerlo meteen de negentig minuten vol tegen Tubize. De aanvallende middenvelder toonde zich sterk en gretig, coach Bob Peeters was dan ook uitermate tevreden.

"Ik las dat Brüls ritme miste en enige manier om dat te verhelpen was hem minuten geven. Je ziet meteen dat hij kwaliteiten heeft, hij wordt ook snel ingespeeld door zijn nieuwe ploegmaats", opende Peeters. "Hij is fysiek echt goed, dat zie je ook aan zijn testen. Hij heeft ook aangegeven dat hij makkelijk die negentig minuten kon volmaken."

Het was zo goed dat Peeters hem meteen in de basis dropte. "Ik denk niet dat hij iemand is die je met de beloften moet laten spelen. Het was een goeie partij, maar hij kan nog beter. Het is een speler die ons een extra kwaliteit geeft. Ik ben heel blij met wat hij vandaag al heeft laten zien. Christian heeft zelf contact opgenomen met ons om terug aan voetballen toe te komen. Hij heeft toch een bepaalde status, maar stelt zich heel nederig op en zo werd hij meteen geaccepteerd.'

1e klasse B \\ Westerlo \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.