"Veel mensen hadden ons al ten dode opgeschreven, nu bewijzen we dat Lokeren nog altijd leeft!"

09 februari 2019 23:45

Er is dit seizoen al veel met lof gestrooid voor Ortwin De Wolf, maar wat Davino Verhulst tegen Antwerp allemaal uit zijn doel hield, dat hebben ze nog niet gezien in Lokeren. Mede dankzij de onwaarschijnlijke parades van de Lokerse goalie bleven de drie punten op Daknam.

"Fan-tas-tisch", vatte Davino Verhulst zowel de straffe teamprestatie als zijn eigen topmatch samen. "We hebben hun sleutelspelers uit de match gehouden, met veel vertrouwen gespeeld en zo drie mooie punten gepakt. Daar neem ik mijn hoedje voor af."

De beste match van mijn seizoen - Davino Verhulst

De Lokerse goalie zou zijn eigen wereldsaves bijna vergeten. Halfgemaakte goal van Lamkel Zé eruit gehaald, kopbal van Mbokani tegen de lat geduwd, noem maar op... "Vooral die eerste redding was belangrijk. Anders stond het 1-1 en werd het geen 2-0. Dat heeft het verschil gemaakt. Ja, dit was ongetwijfeld de beste match van mijn seizoen."

Herrezen uit de doden

"Veel mensen hadden ons al ten dode opgeschreven. Vandaag hebben we bewezen dat Lokeren absoluut nog niet dood is. Dat is ook geen metamorfose, dat is gewoon Lokeren. Zie die supporters in het stadion ontploffen, dat toont aan dat Lokeren zonder enige twijfel nog leeft", besloot Davino Verhulst.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.