Vanlerberghe slaat mea culpa: "Heel dom van mij"


Foto: © photonews 09 februari 2019 20:51

KV Oostende was niet goed in het Stade du Pays de Charleroi. Dat gaven ze achteraf ook zelf toe. Dat ze nog een punt uit de brand sleepten, was eigenlijk een kleine 'hold up'. Maar voor Jordi Vanlerberghe was het een hele opluchting.

Vanlerberghe beging immers de totaal overbodige strafschopfout op Morioka. "Het was een domme penalty", gaf hij eerlijk toe. "En ik wou mezelf voor de kop slaan, want ondanks dat wij niet goed waren, had ik niet het gevoel dat zij gingen scoren. Het was een moeilijke match voor ons. Maar de voorbije weken hebben wij een paar keer niet gekregen wat we verdienden, nu hebben we misschien iets te veel gekregen."

Want Oostende wil die positie in de stand wel nog wat opsmukken. Derde laatste, dat is niet waar ze voor het seizoen voor getekend hadden. Vanlerberghe zijn huurcontract bij Oostende loopt ook af en normaal gezien moet hij deze zomer dus terug naar Brugge.

"Waar ik nog voor speel? Niet voor een transfer. Ik speel voor mezelf, om het best mogelijk te zijn. Want ik wil in de selectie zitten voor het EK -21 eind dit seizoen. En daarna zullen we wel zien waar we belanden."

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.