Ferme domper: Malinwa moet sterkhouder missen voor rest seizoen, maar wil voluit tegen OH Leuven

09 februari 2019 11:00

KV Mechelen is al verzekerd van de bekerfinale, maar het wil de komende vier wedstrijden in de competitie ook de rechtstreekse promotie naar 1A afdwingen. Dan moet eerst en vooral OH Leuven voor de bijl.

KV Mechelen moet het tegen OH Leuven wel stellen zonder een aantal sterkhouders. Mera is nog steeds geschorst, terwijl Kaya ook een gele schorsingsdag moet uitzitten.

Bovendien is Jules Van Cleemput ook nog steeds buiten strijd. Meer zelfs: de rechtsachter gaat eerstdaags onder het mes, voor hem is het einde seizoen - zelfs de bekerfinale komt meer dan waarschijnlijk te vroeg.

Spanning

Bij de Leuvenaars is het uitkijken hoe ze reageren nu ze weten dat ze een nieuwe coach te strikken hebben. Tegen Malinwa zal ex-Mechelenspeler Mununga de honneurs waarnemen, maar met Vercauteren en Euvrard staat er een nieuw, sterk duo klaar.

"We weten dat Mechelen veruit de sterkste ploeg uit de reeks is", liet Mununga deze week optekenen. Toch is hij niet bevreesd en wil hij vol voor de punten gaan, belangrijk in de strijd tegen degradatie. Voor Malinwa is naast een overwinning mogelijk ook het doelsaldo belangrijk.

Volg de match op de voet via BETFIRST en claim ook meteen een gratis bonus aan 200% tot 100 euro, waarmee je meteen heel wat extra's kan pakken bij een uitzege voor de Leuvenaars!

1e klasse B \\ OH Leuven \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.