't Is van moeten voor Anderlecht: alle zeilen bijzetten tegen Zulte Waregem of play-off 1 wordt heel moeilijk

10 februari 2019 11:00

De zege van STVV zaterdagavond heeft Anderlecht nog meer onder druk gezet. Ze moeten winnen vanavond van Zulte Waregem of play-off 1 wordt wel heel moeilijk...

Anderlecht heeft al lang geen respijt meer. De Brusselaars staan buiten de top zes en bij verlies zou de kloof - met matchen tegen Antwerp en Club Brugge in het verschiet - wel eens te groot kunnen worden. 

Iedereen binnen de spelersgroep is zich daarvan bewust, maar het vertrouwen zit nu ook niet direct op zenit. Adrien Trebel zal er nog niet bijlopen, want die zijn blessure evolueert niet positief. Dimata heeft wel de hele week kunnen trainen en zal waarschijnlijk wel starten.

Bolasie in de basis

Net als Yannick Bolasie, want Zakaria Bakkali is geschorst. De Congolees zal dan op de rechterflank beginnen en Verschaeren blijft op links staan. Centraal staat Zulj dan achter de diepe spits.

Zulte Waregem heeft zich de voorbije weken naar veiligere oorden gevoetbald en speelt zonder enige druk in het Astridpark. Hamdi Harbaoui kan trouwens zijn honderdste doelpunt maken op het veld van zijn ex-club. "Maar ik zinspeel niet op revanche of wat dan ook, ik leg mezelf geen extra druk op voor dit duel", aldus de goalgetter.

Wie wint deze wedstrijd? Bij een storting van 50 euro via BETFIRST krijgt u via onze welkomstbonus meteen 100 euro extra.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.