Blamage zonder excuses voor Antwerp: "Dit hebben we enkel en alleen aan onszelf te danken"

10 februari 2019 09:49

De laagvliegers uit het Waasland liggen Antwerp duidelijk niet. Na de verrassende thuisnederlaag tegen Waasland-Beveren enkele weken geleden, ging The Great Old ook zonder veel roem onderuit in het Daknamstadion van Lokeren. "Dit doet pijn", zuchtte doelman Sinan Bolat.

"Het is onverwacht, het is onbegrijpelijk", was de Antwerpse goalie aan het zoeken naar de juiste woorden. "Het is nochtans zeker niet zo dat we Lokeren onderschat hebben, want daar hebben we net een hele week op gehamerd. En toch komen we hier zo verliezen. Ik snap het niet."

"Dit hebben we enkel en alleen aan onszelf te danken. Te laag tempo, slechte passes... Lokeren kreeg daardoor ook altijd maar meer vertrouwen", zag Bolat, die zich twee keer moest omdraaien in de 2-1.

En hoe ziet die verrassende nederlaag tegen de rode lantaarn eruit in het grotere plaatje? "We staan zeker weer met onze voetjes op de grond", beseft Bolat. "Sowieso is elke match voor ons cruciaal, of het nu tegen de leider of de laatste is. Nog vijf matchen tot de play-offs en dan zullen we wel zien."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.