Taiwo Awoniyi haalde zijn gram op Gent: "Jammer dat ik hier geen kans meer kreeg"


Foto: © photonews 10 februari 2019 23:10

Toen Taiwo Awoniyi nog bij Gent speelde, wrong hij vooral kansen vakkundig de nek om. Bij Moeskroen zien we opnieuw de sterke spits van vorig seizoen. Dat toonde hij uitgerekend in... Gent.

Een perfecte voorzet van Benson was het, waar Awoniyi mooi kon op inlopen. "Het was een perfecte voorzet van Benson en ik moest gewoon zorgen dat ik voor mijn man kwam. Het was een sterke match van ons." Zijn doelpunt was niet zijn enige kans. "Dat ik ook de 1-3 kon maken aan het einde? Ik wou de bal nog afgeven, maar ik wou mijn ploegmaat de kans gunnen."

"Wraak voor mij? Het was vooral een mooie avond voor het hele team. Om eerlijk te zijn had ik het inderdaad moeilijk in Gent, maar ik moet blijven vechten. Met de eerste coach, de doelmannentrainer en Peter Balette had ik een goed contact. Alleen jammer dat ik er geen kans meer kreeg."

Opvallende boodschap

"Die boodschap? Het is een vers uit de bijbel, ik ben gelovig en ik denk dat iedereen God moet vrezen, welke positie je in het leven ook bekleedt. Je moet voor elk mens goed proberen doen, altijd", aldus de bonkige aanvaller over de leuze op zijn ondershirt.

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.