Hazard kent zichzelf: "De beste ter wereld? Mijn karakter zou wel eens in de weg kunnen zitten"

10 februari 2019 13:04

Eden Hazard is wereldnieuws de laatste week. Nu hij heeft gezegd zijn beslissing te hebben genomen, lijkt het erop dat hij volgend seizoen in het wit van Real Madrid speelt. En daar zal hij nog meer media-aandacht krijgen dan bij Chelsea...

In The Times gaat hij even dieper in op zijn statistieken. "Ik ben geen egoïst. Mijn karakter zou wel eens een obstakel kunnen zijn om de beste speler ter wereld te worden. Trainers zoals Mourinho, Conte en Sarri willen dat ik 40-50 doelpunten per seizoen scoor. Maar kan ik dat? Ik ben er niet zeker van", zei hij.

"Misschien denken ze dat wel, maar ik ken mezelf en ik denk van niet. Maar ik ga het proberen. Ik hou ervan om 'de ster' te zijn, maar ik hou er ook van om de bal te passen aan iemand anders zodat hij kan scoren. Mijn doel is om de ploeg te helpen iets te winnen", aldus de Rode Duivel.

Met de komst van Gonzalo Higuain heeft hij alvast een scorende ploegmaat erbij. "Ik heb nog maar twee matchen met hem gespeeld, maar ik weet dat we samen iets formidabel kunnen doen. Hij is een fantastische aanvaller."

Premier League \\ Manchester City \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.