Bij STVV lopen ze niet naast hun schoenen: "Maar natuurlijk leeft play-off 1 in de spelersgroep"


Foto: © photonews 10 februari 2019 21:54

Bij STVV houden ze het voorlopig op 'we bekijken alles week per week', maar de realiteit is nu eenmaal dat de Kanaries een grote kanshebber zijn voor play-off 1. "Natuurlijk leeft het binnen de spelersgroep", stelt Elton Acolatse.

Gemakkelijk was het zeker niet voor Sint-Truiden, maar uiteindelijk bleven de punten tegen Waasland-Beveren toch thuis na een late goal. "We moeten gewoon zo blijven doorgaan", vertelde Acolatse. "Waasland-Beveren is een lastige en fysiek sterke ploeg. Gemakkelijk was het zeker niet, maar gelukkig gaat die bal op het einde toch nog binnen."

Andere rol

Acolatse kon zich zaterdagavond meer aanvallend uitleven dan de afgelopen weken en maanden. "Ik voel me zeker goed. Ik krijg meer speelminuten en probeer zo goed mogelijk mijn rol in te vullen. In de eerste helft speelde ik meer als linksbuiten. Toen de tweede helft vorderde, wijzigde de coach het systeem en speelde ik opnieuw meer als wingback."

"Door deze zege hebben we een goede zaak gedaan", zegt Acolatse nog. "We blijven gewoon hard werken en proberen om niet hoogmoedig te worden. Maar natuurlijk leeft play-off 1 in de spelersgroep."

Jupiler Pro League \\ Sint-Truiden \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.