? Tielemans ten onder tegen Vertonghen en Alderweireld bij debuut

10 februari 2019 16:28

Youri Tielemans heeft in zijn eerste basisplaats bij Leicester City meteen de negentig minuten mogen volmaken. Het volstond echter niet voor een overwinning op bezoek bij Tottenham.

De Spurs, met Vertonghen in de basis en Alderweireld op de bank, kwamen al op het halfuur op voorsprong dankzij een doelpunt van Davinson Sánchez. Eriksen maakte er in de tweede helft nog 2-0 van, maar invaller Vardy maakte er opnieuw een wedstrijd van met een treffer een kwartier voor tijd.

Leicester City drukte door, maar dat opende mogelijkheden voor Tottenham op de counter. Na een snelle recuperatie van Sissoko werd Son diep gestuurd en die twijfelde niet. Hij knalde de 3-1 tegen de touwen en zo was het boeken toe voor de Foxes. Bekijk hieronder de hoogtepunten. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.