Aanvallend probleem bij Club? "Het beste moet sowieso nog komen"


Foto: © photonews 10 februari 2019 09:35

Zondagmiddag staat de Brugse derby op het programma. Voor Club Brugge de kans om de twijfels van zich af te spelen. Want de resultaten zijn in 2019 nog niet geweest wat ze moeten zijn. Vooral in het aanvallend gedeelte zijn er vraagtekens. Bij de buitenwereld dan, want niet bij Siebe Schrijvers.

Volgens Schrijvers is er geen aanvallend probleem. "Dat denk ik niet. We hebben alles, toch? Wesley, die een heel zeldzaam profiel heeft. Loïs is enorm snel. Dan heb je ikzelf die goed tussen de lijnen voetbalt en Jelle die alles afmaakt. Rezaei kennen we allemaal van bij Charleroi", zegt hij in HLN.

"Het probleem is dat we één voor één misschien niet ons beste niveau halen, maar daar zijn redenen voor. Openda moet zich aanpassen, dat geldt ook voor mij en Rezaei. Die speelde nooit pijnvrij en Vossen is ook lang geblesseerd geweest. Dat ik het slachtoffer ben van mijn polyvalentie? Ik zie dat net zo goed als een voordeel. Het zal voor mij altijd wel een beetje meespelen wie zijn niveau haalt en wie niet."

Schrijvers is wel nog steeds de topschutter, samen met Vanaken en Wesley. "Bij Club heb ik vooral op één positie gespeeld en wat dat betreft heb ik goeie stappen gezet. Nu loopt het beter dan in het begin van het seizoen, maar het beste moet sowieso nog komen."

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Cercle Brugge
 
 
 
Reacties.