Absolute topavond voor Lokeren... Op één detail na: "Daarvan wordt ik echt kwaad"

10 februari 2019 14:29

Zo'n avond hebben ze al lang niet meer beleefd op Daknam. Sporting Lokeren won zeker en vast verdiend van Antwerp (2-1) met een sterk wedstrijdplan en veel vertrouwen, al was er achteraf toch één groot punt van kritiek bij de Tricolores.

Alles liep op rolletjes bij 2-0, maar vlak voor de blessuretijd maakte invaller Mpati het alsnog spannend door Mbokani onnodig in de rug te duwen en zo een penalty weg te geven. Refaelov nam het cadeau in dank aan en legde de 2-1 binnen. Gelukkig was het nog eind goed, al goed.

Waarom doet hij dat daar nu?!

In de bewuste fase zag je duidelijk de frustratie bij zijn Lokerse ploegmaats. "Ik heb er nog voor gevreesd, hoor, natuurlijk", zei doelman Davino Verhulst. "Waarom moet je daar nog een penalty weggeven? Dat was absoluut niet nodig. Ik kon het niet begrijpen waarom hij dat deed."

Ook Olivier Deschacht kon er allerminst mee lachen. "Ik was heel kwaad op Tracy - Ja, ik noem hem bij naam. Dat ligt puur aan een gebrek aan focus. Dan word ik echt kwaad. Maar goed, we hebben nog gewonnen en na de match hebben we het ook alweer uitgepraat", aldus Oli.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.