Coaches geven hun uiteenlopende meningen over dé verrassing Lokeren-Antwerp: "Ondermaats over de hele lijn" vs. "Ik moet mijn spelers feliciteren"

11 februari 2019 14:45

Lokeren te sterk voor Antwerp, wie had dat nog verwacht? Waarschijnlijk niet eens de acteurs van Daknam zelf. Na afloop van de fameuze stunt kwamen beide coaches aan het woord.

Laszlo Bölöni, die zijn kritiek zelfs niet achterwege laat bij een overwinning, was uiteraard niet tevreden. "Lokeren heeft het zeker niet gestolen, maar het kan me eigenlijk niets schelen hoe de tegenstander speelt. Wel hoe mijn ploeg presteert en dat was over de hele lijn ondermaats."

"Een non-match", vatte de Antwerpse coach het samen. "Te naïef, te afwachtend, te slordig, te weinig, te inefficiënt, te, te, te... We maakten beginnersfouten en Lokeren kon daar optimaal van profiteren. Zo zie je maar: als we niet op volle kracht presteren, zijn we kwetsbaar."

Aan de andere kant van de tafel klonk het tegenovergestelde vanwege Glen De Boeck. "Het was misschien wel meer dan wat we gehoopt hadden voor aanvang, maar al bij al is het een verdiende overwinning. Mijn spelers hebben er hard voor geknokt en daarvoor moet ik ze feliciteren."

"Vorige week verloren we in de 94ste minuut, we kenden een moeilijke week en tóch kunnen we dit opbrengen tegen Antwerp. In mijn ogen toch wel een topteam en zelfs titelkandidaat", zei hij. "Maar de weg is nog lang. Als we dit nog vijf keer kunnen opbrengen, zien we wel waar we uitkomen."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.