De pronostiek van de redactie: de resultaten van het weekend


Foto: © photonews 11 februari 2019 10:14

Voetbalkrant.com geeft elke week leuke prijzen weg via de prono en via het managerspel. Ook jij kan dit jaar in de prijzen vallen, als je tenminste de beste voorspellingen weet te doen.

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs bij onze partner BETFIRST én duotickets voor matchen in de JPL? Het kan allemaal.

Het seizoen wordt in acht periodes opgedeeld en in elke periode kan jij al een prijs winnen (2 tickets voor een match in de Jupiler Pro League + een bonus van 50 euro bij BETFIRST) winnen. Ook voor de eindwinnaar is er nog een mooie prijs na het seizoen!

WIJ spelen ook mee - kan u minstens ons verslaan? Hier alvast onze pronostiek volgens het TOTO-systeem (1 voor een thuiszege, 2 voor een uitzege en X voor een gelijkspel)

Speeldag 25SanderAernoutJohanBartYannick
Genk - Standard 11111 
Charleroi - Oostende X1121 
Eupen - Kortrijk 2X111 
Sint-Truiden - Waasland-Beveren 11111 
Lokeren - Antwerp 12221 
Cercle Brugge - Club Brugge XX221 
Anderlecht - Zulte Waregem X1121 
Gent - Moeskroen 21111 

Onze goalgetter op speeldag 25 waren Bart Verelst en Sander De Graeve met 3 op 8, terwijl Johan Walckiers en Aernout Van Lindt het moesten stellen met 2 op 8. De eerste die de kaap van de honderd heeft overschreden is zo wel bekend.

Bij de lezers in de top-3 Harry Averhals en Voetbal Guru onder meer, terwijl David Parkes, Frankie Adriaansen en Nigel Christiaens in de top-3 van ons managerspel eindigden.

Klassement na speeldag 25

Aernout 100
Sander 82
Yannick 78
Johan 76
Bart 62

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK en schrijf je in!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Lierse SK \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Zulte Waregem \\ Cercle Brugge \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.