"Op training geeft hij ook zo'n geweldige voorzetten": Vrancken tevreden van zijn supersub én met nodige lof voor OH Leuven en Euvrard

11 februari 2019 10:15

KV Mechelen en OH Leuven maakten er een interessant duel van op zaterdagavond Achter de Kazerne. Achteraf waren beide coaches dan ook vol lof, ook voor elkaars team.

Vincent Euvrard zag het bij zijn debuut voor OH Leuven ook meteen dat KV Mechelen kwaliteiten heeft: "We slikken een doelpunt op een corner, een kwaliteit van Malinwa en van De Camargo in het bijzonder", zag de bezoekende coach het helder.

Trainerswissel rendeerde meteen

Thuiscoach Vrancken zag dan weer een goed georganiseerd bezoekend team: "Je zag dat de trainerswissel al meteen rendeerde, er stond een blok dat voor elkaar door het vuur wilde gaan. Er zijn afspraken gemaakt, maar wij waren daarop voorzien en hebben zo de drie punten gepakt."

Met dank ook aan Tim Matthys, die in het slot met een perfecte voorzet kwam op Van Damme: "Ik ben zeer tevreden met de invalbeurt van Tim Matthys, hij laat op training telkens zien een ongelooflijke voorzet te hebben. Als dat ook in een match lukt, is dat fantastisch."

1e klasse B \\ OH Leuven \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.