UPDATE: KRC Genk komt met ferm statement in heikel dossier Pozuelo, zijn makelaar dreigt met juridische stappen


Foto: © photonews 11 februari 2019 13:58

Alejandro Pozuelo staat in de belangstelling van Toronto FC en wil duidelijk vertrekken bij de Limburgse club. Maar Genk wil het goudhaantje in de titelstrijd niet zomaar laten gaan en komt nu met een duidelijk statement.

"In januari bereikte KRC Genk een rechtsgeldig akkoord met Alejandro Pozuelo dat hij zou blijven tot 14 juni 2019. Zijn management geeft nu aan dat Pozuelo de club eerder wil verlaten. Dat gaat voor KRC Genk in tegen haar engagement met de speler, de hele spelersgroep én haar supporters", aldus Genk in een persbericht.

"Voor KRC Genk is in dit dossier het sportieve belangrijker dan het financiële. Het gaat de club niet om geld, maar om het sportief project met haar hele spelersgroep. In die groep is Alejandro een zeer belangrijke speler. Daar komt bij dat de wintertransferperiode afgelopen is."

"Bovendien maakte de club zeer duidelijke afspraken met de hele spelersgroep. Méér dan één speler bleef met het oog op het in stelling brengen van de sterkst mogelijke ploeg in het vervolg van dit seizoen. Het juridisch dossier sterkt KRC Genk om vol voor dat sportieve project te kiezen. KRC Genk hoopt dat Pozuelo en zijn entourage zich vinden in dit club standpunt."

UPDATE

David Garcia, de makelaar van de Spaanse Middenvelder, heeft in VTM Nieuws gereageerd op de transfersoap. "Als de club niet meewerkt met een transfer dan zullen wij juridische stappen ondernemen."

Europa League \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.