Voormalige Premier League-spelers maken brandhout van Sarri


Foto: © photonews 11 februari 2019 19:34

Maurizio Sarri bevindt zich in het oog van de storm na de zware 6-0 pandoering tegen Manchester City. Enkele voormalige Premier League-spelers hebben het over een mogelijk vertrek van de Italiaanse coach.

Aan de overkant van het Kanaal zien ze Sarri niet lang meer bij Chelsea blijven. Jamie Carragher (ex-Liverpool) was op Sky Sports bijzonder hard voor de Italiaanse oefenmeester. "Chelsea heeft al enkele barslechte wedstrijden gespeeld, maar deze spande de kroon. Sarri heeft Chelsea in Arsenal veranderd. Net als de Gunners worden ze in topwedstrijden gedomineerd omdat ze simpelweg te zwak zijn."

Sarri heeft Chelsea in Arsenal veranderd

Jamie Redknapp heeft een verleden bij Liverpool en Tottenham, hij wijst op een gebrek aan varianten in het spel van de Blues. "Hij is gehaald omdat hij een leuk spelsysteem heeft, maar het bestuur moet nu wel erg gefrustreerd geraken als ze zien hoe eentonig Chelsea speelt. Er zal van bovenaf snel een knoop moeten doorgehakt worden over Sarri's toekomst", aldus Redknapp bij de Daily Mail

Graeme Souness (ex-Liverpool) weet dat het geduld bij Abramovich en co stilaan opraakt. "Het is nooit makkelijk om als ex-coach over een ontslag van een trainer te praten. Maar een 6-0 om de oren krijgen is onacceptabel voor een club als Chelsea. Sommige fans verlieten tijdens de rust het stadion al, het zal bijzonder moeilijk worden voor Sarri om uit deze situatie te komen."

Keert Chelsea-legende terug?

Zijn het voor de ex-coach van Napoli al meteen zijn laatste uren in de Engelse hoofdstad? Het zou zomaar eens kunnen, de naam van een zekere Frank Lampard weerklinkt al vrij luid in de catacomben van Stamford Bridge. 

Premier League \\ Manchester City \\ Chelsea
 
 
 
Reacties.