Gent ging bij de transfer van Kaminski niet over één nacht ijs: "We gaan het doen, we gaan het niet doen"

12 februari 2019 05:30

Gent pakte tijdens de wintermercato uit met drie transfers en tot dusver doen ze het alle drie naar behoren. Over Kaminski heerste er toch wel wat twijfel bij het Gentse bestuur, zo bleek maandag.

De transfer van Kaminski leek in kannen en kruiken, maar toen doken er medische problemen op bij de doelman die toen nog onder contract lag bij KV Kortrijk. De twijfel sloop er toen in bij het Gentse bestuur en uiteindelijk werd de knoop dan toch doorgehakt. "We hebben lang getwijfeld", zei Gent-manager Louwagie maandag in VISTA! van HLN.

“Het ene moment zei de voorzitter: we gaan ’t doen. Op een ander moment: we gaan ’t niet doen. Als de dokter iets vaststelt, moet je toch voorzichtig zijn. Het gaat tenslotte om grote sommen. Maar bon, het belangrijkste is dat de speler er is. En hij doet het heel goed."

Met Sorloth en Bezus haalde Gent nog twee grote namen in huis. Ze hadden geen aanpassingsperiode nodig en stonden er meteen, maar toch wil Louwagie geen voorbarige conclusies trekken. "De eindevaluatie moeten we pas maken na de bekerfinale en na de 30ste speeldag. De drie spelers haalden een goed rapport na hun vijf matchen, maar laat ons voorzichtig zijn.”

KAA Gent
 
 
 
Reacties.