Anderlecht-icoon maakt zich zorgen: "Kara? Catastrofe! Wat moet je met een stopper die niet kan draaien of lopen?"


Foto: © photonews 12 februari 2019 19:08

Het hart van veel paars-witte iconen bloedt als ze tegenwoordig Anderlecht zien spelen. "Ik heb nogal zitten vloeken voor de tv", knikt Gille Van Binst toen we hem vroegen of hij de match zondag gezien had. Voor de voormalige rechtsachter is het duidelijk: "Vier op zes tegen Antwerp en Club of..."

Van Binst geeft Fred Rutten wel gelijk als hij zegt dat hij evolutie in het spel zit. "Ik heb de match tegen Union ook gezien hé... Toen was het absolute chaos. Nu zit er al een beetje lijn in..."

Zulj? Eén ding is zeker: hij is niet van de rapsten

De winteraanwervingen zouden Anderlecht moeten helpen, maar die hebben nog wat tjd nodig duidelijk. "Die Zulj heeft een goeie shot, maar één ding is duidelijk: hij is niet van de rapsten. Bolasie, dat zal ook nog wat tijd vragen. Tijd die er niet is. En Kara? Dat is een catastrofe? Wat ben je met een stopper die niet kan lopen of keren?", is Van Binst streng.

"Ze gingen toch een midvoor kopen? Dat die Santini daar nog altijd rondloopt... Pas op, hij kan een goal maken, maar is dat genoeg voor Anderlecht? Je kan er niet mee combineren."

Als ze geen play-off 1 halen, zit er straks geen 10.000 man meer

Play-off 2 dreigt en Van Binst heeft er eigenlijk geen goed oog in. "Je moet bijna zes op zes halen tegen Antwerp en Brugge, of minstens toch vier op zes. En in Antwerp gaan winnen... Ik zie dat niet goed zitten."

" En tegen Brugge zal het ook niet makkelijk zijn. Die hebben bloed geroken en willen nog eens winnen in Anderlecht. Play-off 2 zou een ramp zijn. Ik sta er stom van dat de fans nog zo kalm blijven. Berusting zeker? Maar als ze geen play-off 1 spelen, zie ik er geen 10.000 man meer zitten straks."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.