Union verlaat het Kiel met lege handen: "80 minuten lang de betere ploeg en kansen"

12 februari 2019 15:05

Beerschot Wilrijk had zondag een lastige klant aan Union Sint-Gillis. De bezoekers kwamen op het Kiel 0-1 voor en kregen zelfs kansen op een dubbele voorsprong. Toch gingen Luka Elsner en zijn manschappen met lege handen huiswaarts (3-1).

"Ik heb een goede match gezien. We waren 80 minuten lang de betere ploeg en hadden de betere kansen", vertelde de Union-coach na afloop. "Maar toch krijgen we nog 3 goals tegen. Dat gebeurt soms in het voetbal. Desondanks hebben de spelers goede dingen laten zien."

Union speelde afgelopen woensdag nog een inhaalmatch. Maar van vermoeidheid wil de Sloveen niet spreken. "Niet echt. Het gaat meer over ons positiespel en de tegenstrever te laten terugkomen. We hadden die tweede goal moeten maken, we hadden de kansen ervoor. De score was niet echt verdiend."

Play-off 2

Er zijn nog drie wedstrijden te spelen. Union kan zich stilaan voorbereiden op play-off 2. "We gaan er nog alles aan doen om onze twee thuismatchen te winnen. En we moeten nog naar Mechelen. Ik wil tonen dat we verdiend derde staan en dat we soms zelfs meer verdienden in sommige matchen. Geluk is vaak een bepalende factor. Net als in deze match", besluit Elsner. 

1e klasse B \\ Union SG
 
 
 
Reacties.