Martial rekent af met Mourinho: "De stijl van Solskjaer is veel aangenamer"

12 februari 2019 20:29

Manchester United herleeft sinds het vertrek van Jose Mourinho. Sinds de aanstelling van Ole Gunnar Solskjaer verloren de Red Devils nog niet. Onder het bewind van de goedlachse Noor komen enkele spelers opnieuw aan de oppervlakte.

Vanavond probeert Manchester United een vervolg te breien aan zijn uitstekende reeks onder nieuwe coach Solskjaer. De Red Devils ontvangen op Old Trafford het gehavende sterrenensemble uit Parijs in de achtste finales van de Champions League. 

Zo onzichtbaar hij was onder Mourinho, zoveel te meer floreert de jonge Fransman onder de vleugels van Solskjaer. "De stijl van de nieuwe coach ligt me gewoon beter, ik vind het aangenamer voetballen. Misschien is die stijl ook makkelijker uit te voeren dan degene die Mourinho verkiest", aldus Martial bij The Sun.

Duidelijkheid

De spits merkt een groot verschil tussen beide coaches. "Solskjaer vraagt me om meer aan te vallen, en daar kan ik me wel in vinden. Doelpunten maken en beslissend zijn: dat is toch waarvoor ze mij naar Old Trafford gehaald hebben. Ook voor de andere jongens vooraan is alles nu duidelijker, ik hoop dat we zo kunnen blijven progressie maken", besluit Martial. 

Champions League \\ Manchester United \\ PSG
 
 
 
Reacties.