Mickaël Tirpan verrast Antwerpse schoonfamilie met Lokeren: "Ze zullen mijn plaagstootjes maar moeten verdragen (lacht)"

12 februari 2019 09:50

Het beslissende doelpunt dat Lokeren verrassend voorbij Antwerp loodste kwam er na de puike voorzet van Mickaël Tirpan. Vooral opvallend omdat zijn hele schoonfamilie bestaat uit fervente Antwerp-fans en hij zelf ook wel eens in de tribune op de Bosuil staat. Toch niet op de zetel moeten slapen?

"Godverdomme, die Tirpan, zullen ze gedacht hebben", grijnsde Tirpan na de stunt op Daknam. "Mijn schoonvader heeft al een berichtje gestuurd en hij zal toch vooral blij zijn voor mij. Ze weten dat ik hiervoor leef, dus ze gunnen het me wel. Al gaan ze de komende dagen wel mijn plaagstootjes moeten verdragen (lacht)."

Wat is het toch lang geleden dat de rechtsback van het geplaagde Lokeren dat nog eens kon doen. "Je ziet dat we nog niet opgegeven hebben. Op basis van deze match verdienen wij ook onze plaats in 1A. Ik heb zelf al vaker een degradatiestrijd meegemaakt, dus weet ik maar al te goed: alles kan nog."

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.