? Courtois en Real Madrid willen doorstomen tegen Ajax: "Ik denk dat een vierde Champions League-titel op rij mogelijk is"

12 februari 2019 10:00

Thibaut Courtois heeft met Real Madrid terug de goede vorm te pakken. Met stadsrivaal Atlético werd afgelopen weekend vakkundig afgerekend. De volgende prooi van de 'Koninklijke' moet Ajax worden.

Op de persconferentie daags voor het duel in Amsterdam laat Courtois zien dat hij goed zijn huiswerk heeft gemaakt: "Ajax heeft een zeer goede ploeg met heel veel jong talent. Wij zullen op onze hoede moeten zijn, zeker voor spelers als Hakim Ziyech, Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong."

Treble

Ajax gaat het ons ongetwijfeld heel moeilijk maken, maar wij hebben meer ervaring en zullen alles geven. Van onderschatting is bij niemand van Real Madrid sprake. Real Madrid hoort alles te winnen. Wij willen de Copa del Rey winnen, kampioen worden en de titel pakken in de Champions League."

Vier op één rij en eerste voor Courtois?

Courtois was er al eens dichtbij, maar wil nu echt die beker met de grote oren in de lucht steken dit seizoen: 'Ik denk dat een vierde Champions League-titel op rij mogelijk is."

"Wanneer je spelers voor het seizoen vraagt wie de favoriet is om de Champions League te winnen, zal Real Madrid altijd genoemd worden. Er zijn meerdere grote clubs en we moeten dit toernooi wedstrijd voor wedstrijd bekijken. Het enige dat nu telt is het tweeluik met Ajax'

Johan Walckiers

Champions League \\ Ajax \\ Real Madrid
 
 
Reacties.