Antwerp-icoon over verrassend verlies in Lokeren: "Tegen Anderlecht iedereen van antwoord dienen"

12 februari 2019 17:13

Antwerp liep vorig seizoen op het nippertje play-off 1 mis, na een onverwachte nederlaag tegen Lokeren rijzen er opnieuw vragen. Bovendien staat de Great Old ook nog voor een zwaar tweeluik Anderlecht-Genk.

Antwerp is nog maar de vierde ploeg die dit seizoen onderuit gaat tegen Lokeren. Na een zwakke eerste helft schoot de Great Old te laat wakker en botste het op een uitstekende Davino Verhulst. Vorig seizoen werd op het nippertje play-off 1 gemist, maar zo een vaart zal het dit seizoen niet lopen volgens Antwerp-icoon Walter Meeuws.

Walter Meeuws, in het verleden coach op de Bosuil, tilt niet zwaar aan het verlies in Lokeren. "Elk seizoen verlies je wel een wedstrijd waarvan je denkt: hoe is dit in godsnaam kunnen gebeuren? Op Daknam was dat er zo eentje. Antwerp liet zich verrassen door een club die zijn laatste strohalm pakte. Dat kan nu eenmaal gebeuren", aldus Meeuws in Het Nieuwsblad.

Antwerp zal de rug snel rechten volgens hun ex-coach. "Antwerp zal tegen Anderlecht iedereen van antwoord dienen. Tegen grote ploegen is de motivatie automatisch aanwezig. Bij winst zet het paars-wit al op tien punten, dan is play-off 1 binnen en kan de doelstelling verlegd worden naar Europees voetbal." 

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.