Faes moest nog eens op het middenveld opdraven: "Of ik dat graag doe? Voel me toch beter in de verdediging"


Foto: © photonews 12 februari 2019 20:01

Het punt in Charleroi zou wel eens belangrijker kunnen blijken dan eerst gedacht voor KV Oostende. Na de winst van Lokeren behouden ze zo meer dan twee winstmatchen meer voorsprong op de rode lantaarn.

In principe - Verheyen wil nog dertig punten halen en dus nog zes punten - zouden ze dus niet meer in de problemen mogen komen met nog vijf matchen te spelen. "Je weet maar nooit", zucht Wout Faes. "In ieder geval gaan we nog proberen alles te winnen. We weten dat zoiets heel moeilijk gaat worden, maar met die intentie gaan we toch aan de aftrap komen."

Faes zelf werd door Verheyen op het middenveld uitgespeeld tegen Charleroi. "Of ik dat nu graag doe? (lacht) Euh, laten we zeggen dat ik me nog steeds beter voel als verdediger, maar voor mijn ontwikkeling is het goed dat ik daar ook eens speel."

Want eigenlijk spelen de beste spelers van Oostende in de verdediging. "Tja, zoals tegen Charleroi verdedigden we goed. Die goal was ook redelijk dom weggegeven. Maar dat is iets waarop we kunnen bouwen ja."

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.