Genk-voorzitter heeft vertrouwen in de zaak: "Nog niets van Toronto gehoord" & "Kans groot dat Pozuelo zich zal bedenken"

13 februari 2019 12:05

Racing Genk gaat naar Praag en neemt mee: Alejandro Pozuelo. De Spanjaard is nog steeds van plan om naar Toronto te trekken, maar de voorzitter van Genk hoopt dat de spelmaker zich binnenkort nog bedenkt.

Sporza kreeg Peter Croonen voor de camera toen de Genkse delegatie in de luchthaven van Maastricht was voor de vlucht naar Praag. De voorzitter van de Limburgers heeft vertrouwen in een goeie afloop in de affaire rond Alejandro Pozuelo. “Ik hoop dat we hier toch nog goed zullen uitkomen”, aldus Croonen.

Terwijl Pozuelo en zijn entourage spreken over een waterdicht contract dat de speler toelaat om te vertrekken bij een bod van acht miljoen euro is het bestuur van Genk dat ook, maar dan dat de Spanjaard niet weg kan tot aan de volgende mercato. Pozuelo dreigde dinsdag zelfs met juridische stappen (lees meer).

“Wij zijn ervan overtuigd dat we een rechtsgeldig akkoord hebben en gaan dat ook uitvoeren”, reageerde Croonen. “We hebben aan Toronto ook duidelijk gemaakt wat ons standpunt is, maar we hebben nog niets van hen gehoord. Dat lijkt me nu de eerstvolgende stap.”

“Voor alle duidelijkheid: als Pozuelo zich zou bedenken, sluiten we hem weer in onze armen. Ons eigen standpunt kennende, denk ik dat de kans groot is dat hij zich nog zal bedenken. In elke andere situatie zullen we onze rechten uitputten.”

Europa League \\ KRC Genk \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.