Vanden Stock zondag naast Antwerp-bestuur en niet naast Anderlecht-clan

13 februari 2019 06:53

Tussen het huidige Anderlecht-bestuur en ex-voorzitter Roger Vanden Stock botert het niet meer zo goed. De voormalige preses ervaart een gebrek aan respect bij de top van zijn ex-club. Maar bij Antwerp weten ze de momumenten van het Belgische voetbal wel te verzorgen.

Voorzitter Paul Gheysens en sportief directeur Luciano D'Onofrio hebben Vanden Stock uitgenodigd om zondag de match bij hen in de Presidential Lounge te komen volgen. Toch een beetje opmerkelijk omdat Vanden Stock zijn club verkocht aan Coucke, terwijl ook Gheysens in de running was en Vanden Stock geen fan was van het Eurostadion. 

Maar dat is allemaal opzijgezet en D'Onofrio is ook al jaren bevriend met de voormalige voorzitter. Op de Bosuil zal het Antwerp-bestuur ook niet naast Verschueren en Coucke zitten, weet Het Nieuwsblad. Maar dat is ook niet gebruikelijk, want de zitplaatsen van het bezoekende bestuur liggen elders. Toch benieuwd hoe Gheysens zijn rivaal Coucke gaat onthalen.

Vanden Stock komt normaal gezien niet meer naar matchen. Hij dacht ooit wel eens officieel als erevoorzitter aangesteld te worden, maar dat is tot op heden nog niet gebeurd.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
Reacties.