Cercle reageert op ontslag CEO door Monaco

14 februari 2019 22:45

Cercle Brugge werd vandaag voor een voldongen feit gesteld. De afgevaardigde bestuurder Vadim Vasilyev werd immers op de keien gegooid door Monaco. De Vereniging reageerde vanavond op haar website.

"Cercle Brugge werd vandaag in kennis gesteld van de beëindiging van het mandaat van Vadim Vasilyev als Afgevaardigd Bestuurder bij Cercle Brugge CVBA. Hij was sinds 5 mei 2017 Afgevaardigd bestuurder van Cercle Brugge CVBA. De beëindiging van dit mandaat volgt op de beëindiging van zijn arbeidsovereenkomst bij hoofdaandeelhouder AS Monaco."

"De hoofdaandeelhouder zal dan ook binnenkort een nieuwe bestuurder aanstellen. Cercle Brugge wenst Vadim Vasilyev uitdrukkelijk te bedanken voor zijn vele inspanningen bij Cercle en wenst hem veel succes toe bij zijn toekomstige projecten."

Reactie voorzitter Schotte

“Vadim heeft me deze namiddag persoonlijk op de hoogte gebracht. We hebben elkaar bedankt voor de fijne samenwerking, het wederzijds vertrouwen alsook voor de fantastische prestaties die zijn neergezet in de voorbije twee jaar. Hij heeft me verder meegedeeld dat dit geen impact zal hebben op het engagement van de hoofdaandeelhouder. Tot slot hebben we elkaar veel succes gewenst in de toekomst. Vadim is steeds welkom bij Cercle.”

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge
 
 
Reacties.