Werkte Ramos zich in de nesten? Hij probeert zijn hachje nog te redden! "Ik deed het niet met opzet"

14 februari 2019 14:53

Heeft Real Madrid-kapitein Sergio Ramos zich gisteren in nesten gewerkt? Ramos pakte laat in de partij nog een gele kaart, na de wedstrijd zei hij daar iets opvallend over...

Ramos haalde bij een 1-2 voorsprong Kasper Dolberg onderuit, hij kreeg prompt een geel kartonnetje onder zijn neus geduwd van scheidsrechter Skomina. Na de partij zei de Madrileense aanvoerder iets opvallend. "Ik dacht dat het door het resultaat slim was om een gele kaart te pakken. Ik wil daarmee de tegenstander niet schofferen maar soms moet je een beslissing nemen."

Nummer 201

Door die gele kaart mist Sergio Rambo de return in Bernabeu maar is hij opnieuw beschikbaar voor de kwartfinales. Als de UEFA oordeelt dat Ramos die kaart met opzet nam kan hij minstens 2 wedstrijd geschorst worden. Vorig jaar overkwam zijn ploegmaat Dani Carvajal het al. 

Achteraf was de Spanjaard wel snel om op Twitter te reageren op de feiten. "Ik wil klaar en duidelijk zeggen dat het me pijn doet dat ik er volgende wedstrijd niet bij ben en dat ik de kaart niet met opzet heb gepakt."

De ruwe verdediger speelde gisteren zijn 600 wedstrijd in het shirt van de Koninklijke, daarin pakte hij 201 keer geel en 24 keer rood. 

Champions League \\ Ajax \\ Real Madrid
 
 
 
Reacties.