KAA Gent reageert op slecht onthaalde ticketregeling: "Ook positieve reacties gekregen"


Foto: © photonews 15 februari 2019 09:37

KAA Gent heeft de mensen met een abonnement voor de reguliere competitie én de play-offs voorrang gegeven voor de aanschaf van een ticket voor de bekerfinale. Dat veroorzaakte veel ophef bij veel Gent-fans. De club reageert hierop.

Dat de meeste supportersclubs en de supportersfederatie zelf zich niet konden vinden in de ticketregeling kon u gisteren (hier) al lezen op Voetbalkrant.com. Patrick Lips, de communicatiedirecteur van AA Gent, komt met een reactie.

"AA Gent heeft geen rijke mecenas, maar moet concurrentieel blijven met clubs die wel zo werken", zegt hij bij Het Nieuwsblad. "We proberen de club goed te runnen en gezond te houden. Ook dat is een verplichting die we hebben tegenover onze supporters."

"De bekerfinale wordt gespeeld tijdens een nieuwe fase van de competitie met een nieuwe abonnementenverkoop. Dan is het logisch dat we die meetellen. Er was bezorgdheid bij trouwe supporters dat ze uit de boot zouden vallen. Maar ik heb ook positieve reacties gekregen omdat deze regeling de allertrouwste fans beschermt."

Beker van België \\ KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.