Zelfs allergie kan Engvall niet afstoppen: "Ik offer mij op voor mijn vriendin"


Foto: © photonews 15 februari 2019 23:21

Op het veld van Tubeke speelde Gustav Engvall één van zijn betere wedstrijden uit de laatste weken. Constant aanwezig, het samenspel met Togui verzorgend en zelf ook het eerste doelpunt gemaakt: het bilan oogde prima. En dat terwijl hij Valentijnsdag nog niet helemaal verteerd had.

Het was een merkwaardig verhaal waar Engvall na afloop van de match mee af kwam. "Ik heb op Valentijn een allergie opgelopen, denk ik." Een grapje, toch? "Neen, het is eigenlijk echt waar. Ik heb mijn vriendin een mooie bos bloemen cadeau gedaan. Nu heb ik op één dag al vijftig keer moeten niezen en het zit ook op mijn ogen."

Allergisch aan Belgische bloemen

Een onaangename verrassing dus waar de Zweedse aanvaller mee opgezadeld werd. "Ik weet dat ik allergisch ben aan pollen. Ik ben blijkbaar ook allergisch aan Belgische bloemen. Maar de vriendin is tevreden, dat is het belangrijkste. Ik offer mij op voor mijn vriendin."

Het hield hem alleszins allemaal niet tegen om goed te spelen en te scoren. "Het is altijd goed om te eerste goal te maken. Het was al een tijd geleden dat ik nog eens gescoord had. Maar ik voel mij belangrijk voor de ploeg, zelfs als ik niet scoor." Ook mooi om zien was dat de ploeg tot op het einde voluit ging. "Het is niet dat we na de 0-2 plots defensief zijn gaan spelen. We zijn blijven drukken." 

1e klasse B \\ Tubeke \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.