Nieuwe trainer OHL debuteert aan Den Dreef: "Belangrijk om thuisreputatie op te krikken"

15 februari 2019 18:26

Nieuwe coach, nieuwe start. Vincent Euvrard heeft er zijn eerste week opzitten bij OHL. Morgen krijgen ze met Westerlo hun eerste gezamenlijke thuisopdracht voor de kiezen in de strijd om het behoud.

Euvrard wil meteen progressie zien. “Ik verwacht dat we een stap vooruit gezet hebben ten opzichte van vorige week. Ik zou graag een aantal zaken terugzien waar we deze week aan gewerkt hebben”, verklaarde hij op zijn voorbeschouwende persbabbel.

OHL wist dit seizoen slechts twee wedstrijden te winnen in eigen huis. Euvrard rekent dan ook op de steun van het publiek om het verschil te kunnen maken. “Onze thuisreputatie zou een van de sterke punten moeten zijn. We hebben de supporters hard nodig in de eindsprint om het behoud en om onze resultaten in eigen huis opnieuw op te krikken.”

Drie sterkhouders afwezig

De coach kan niet rekenen op Hubert, Moore en Persoons tegen de Kemphanen. “Het zijn drie belangrijke pionnen, maar er zijn geen excuses. Onze kern is ruim genoeg, er zullen andere jongens moeten opstaan.”

Hij wil ook niet achterom kijken. “Het verleden telt niet meer, we hebben de bladzijde omgedraaid en zijn aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Het is zaak om zo snel mogelijk progressie te maken in alle facetten van het spel.”

Sam Suttels

2e klasse \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
Reacties.