Van den Bergh stelt Ratten gerust: "De supporters hoeven echt niet aan mij te twijfelen"

16 februari 2019 12:54

Jan Van den Bergh is aan de laatste rechte lijn bezig bij Beerschot Wilrijk. De verdediger speelt zijn laatste (vijf?) matchen voor de Ratten en trekt daarna naar AA Gent. Maar hij wil wel afscheid nemen langs de grote poort. Promotie dus...

Maar de laatste weken zat hij niet op zijn beste niveau. "Ik ben ziek geworden op stage in Spanje en had nadien nog lange tijd last van een verlaagde weerstand. Ik sukkelde met buikgriep, een keelontsteking en kreeg dan ook nog eens een oorontsteking", vertelt hij in GvA.

Er ging al rond dat er decompressie was na zijn transfer. "Ik weet niet of dat door die transferperikelen kwam, maar ik was eigenlijk wekenlang niet topfit. Vorige week ben ik op doktersadvies met een nieuwe medicatiekuur begonnen. Dat wierp meteen zijn vruchten af. Tegen Union speelde ik weer op het niveau van voor de ­winterstop."

Tweede titel

"De supporters hoeven echt niet aan mij te twijfelen, hoor. Ik zal er alles aan doen om Beerschot Wilrijk aan de titel te helpen. Ik kwam hier als ­onbekende jongen van Heist-op-den-Berg toe, werd kampioen in de eerste amateurklasse en wil hier met een tweede titel op zak vertrekken. Door de grote poort."

1e klasse B \\ Lommel SK \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.