Jelle Van Damme laat zich uit over situatie bij Anderlecht: "Dit was te verwachten"


Foto: © photonews 16 februari 2019 14:18

Jelle Van Damme heeft een verleden bij Anderlecht. De verdediger vierde er zijn eerste successen na zijn periodes bij Ajax, Southampton en Werder Bremen. Hij voetbalde er vier seizoenen en pakte twee titels en één beker. Hij heeft ook een mening waarom het nu minder loopt.

Van Damme ziet dat de breuk met het verleden wat te abrupt was. "Was dit allemaal niet een beetje te verwachten? Herman (Van Holsbeeck, red.) weg, Roger (Vanden Stock, red.) weg... Roger wás Anderlecht", zegt hij in HLN. "Het zal zijn tijd duren vooraleer Anderlecht opnieuw Anderlecht is. Ik ben al blij dat een stuk van de opkuis intussen is gebeurd..."

Toch wel een opmerkelijke uitspraak... "Laat het mij erop houden dat ik vind dat sommige personen op posities zaten die ze niet aankonden. Intussen zijn die mensen alweer vervangen. Met Arnesen en de zoon van mister Verschueren zie ik het wel goedkomen. Ik kom eigenlijk nog heel graag spelen op Anderlecht. Máár, Anderlecht is voor mij Herman, Roger, mister Michel, en dat zal altijd zo blijven."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.