OH Leuven houdt heel wat acties in de thuismatch tegen Westerlo én komt zelfs met nieuwe frietsaus


Foto: Voetbalkrant.com 16 februari 2019 17:35

OH Leuven neemt het op dit moment op tegen Westerlo en hoopt om de rode lantaarn zo snel mogelijk te kunnen doorgeven. Om er een sfeervolle middag van te maken, vinden er heel wat acties plaats aan Den Dreef.

Happy Game

De dorstige zielen kunnen hun hartje ophalen in Leuven vandaag. Er geldt een Happy Game voor, tijdens en na de wedstrijd. Dat houdt in dat je bij het kopen van een drankje er nog een extra drankje bovenop krijgt.

Kinderen tot 17 jaar gratis

Dankzij de Kids Club wonen kinderen tot en met 17 jaar de match gratis bij. Het enige wat ze hiervoor moesten doen was zich vooraf inschrijven. Tevens viel er vooraf heel wat animatie te bespeuren. Van een rodeostier en een speedcage tot een kinderdisco: voor alle jeugd wat wils.

Wappe-saus

Vanaf vandaag is er aan de frietkraam ook een nieuwe saus te verkrijgen voor op de frietjes. In samenwerking met Ivan Merckx maakte de club een saus ter nagedachtenis aan trouwe supporter Walter "Wappe" Vuurstaeck. Hij was jarenlang de trouwe chauffeur van politicus Theo Francken, maar overleed in augustus 2017. 

1e klasse B \\ Westerlo \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.