Het hoeft niet altijd op een academische manier bij Beerschot Wilrijk: "Spannender kan je het scenario bijna niet bedenken"

17 februari 2019 22:27

Als KV Mechelen en Beerschot Wilrijk op hetzelfde elan blijven doorgaan, kan het doelpuntensaldo wel eens over winst in de tweede periode beslissen. "Het wordt een geweldige ontknoping", zegt Joren Dom.

Beerschot Wilrijk laat KV Mechelen niet gaan. Het won met 0-2 in Lommel en heeft momenteel het voordeel bij het doelpuntensaldo. "We staan zeker nog één goaltje voor? Spannender kan je het scenario bijna niet bedenken", vertelde Dom na de winst in Lommel. "Het is ongelofelijk hoe zowel wij als KV Mechelen de punten blijven pakken. Het gaat een geweldige ontknoping worden en ik hoop van uit de grond dat wij die tweede periode gaan pakken."

Met een assist voor Noubissi had Dom ook een aandeel in de zege van zijn team. "Dat doet veel deugd", bevestigde de rechtsachter. "We hadden het zeker niet onder de markt. Heel de wedstrijd eigenlijk niet. Die bal kwam mooi terecht bij Marius. Plezant om het team ook eens op die manier te kunnen helpen."

De rode kaart van Alexander Maes even voorbij het uur hielp de bezoekers ook zeker niet. "Het was eigenlijk al heel de tweede helft knokken en dan kan je slechts twee dingen doen: vechten voor elke bal én verstandig zijn. Die rode kaart was jammer, maar verder hebben we het goed gedaan."

Op resultaat spelen

Heel overtuigend is het niet altijd bij Beerschot Wilrijk, maar de Mannekes zijn wel al 14 matchen op rij ongeslagen. "We hebben niet onze beste voetbal gespeeld, maar we zijn een ploeg die op resultaat kunnen voetballen. Dat tonen we al weken en maanden. Het hoeft niet altijd academisch te zijn. Als we op dat elan kunnen doorgaan, dan hebben we onszelf niks te verwijten als het toch niet zou lukken."

Bart Ver Elst

2e klasse \\ Lommel SK \\ Beerschot
 
 
Reacties.