Ook voorzitter Allijns haalt uit naar ref: "'Bomen' horen niet thuis op een voetbalveld"

17 februari 2019 10:13

We kunnen gerust zeggen dat ref Nathan Verboomen niet echt welkom meer is in het Guldensporenstadion. Volgens Yves Vanderhaeghe, Hannes Van der Bruggen en de rest van de spelers floot hij opvallend in hun nadeel. Voorzitter Joseph Allijns sloot zich daar op de sociale media bij aan.

Verboomen was de gebeten hond na het verlies tegen Charleroi. Allijns vindt zelfs dat Verboomen geen plaats heeft in eerste klasse. "Het milieu, het klimaat: het belang van bomen kan en mag niet worden onderschat! Maar 'bomen' horen niet thuis op een voetbalveld, dus best 'verbomen'", liet hij weten op Twitter.

Het is niet de eerste keer dat Kortrijk zich onrecht voelt aangedaan. Na het verlies in Standard hekelden ze ook de VAR omwille van een héél lichte penalty. “We mogen uit ethische overwegingen geen commentaar meer geven op de scheidsrechter. KVK kwam al benadeeld uit de objectieve analyse van de VAR. Het gaat niet over ‘propere handen’, maar wel over sportieve, correcte en objectieve beoordelingen. Dit heb je niet in handen. Jammer!”, schreef Allijns toen.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.